Наред с анализа на пестициди, Primoris е натрупала също и много опит в анализирането и потвърждаването на замърсители в храни и фуражи.
ПРЕГЛЕД НА АНАЛИЗИТЕ
| 
 МЕТОД  | 
 КОД  | 
| 
 Специфични индивидуални методи за откриване и количествено определяне на перхлорат в зеленчуци, плодове, почвата, ...  | 
 [PER_01_A]  | 
| 
 Специфични индивидуални методи за откриване и количествено определяни на бензо (а) пирен в мастни продукти и тютюневи изделия  | 
 
  | 
| 
 Специфични индивидуални методи за определяне на нитрати [NIT], нитрит, сулфит в плодове, зеленчуци и вино  | 
 
  | 
| 
 Метод за многокомпонентен анализ чрезGC-MSMS, за количествено определянена полициклични ароматни въглеводороди в месо, билки, семена, съдържащимасло и растителни масла.  | 
 [PAH]  | 
| 
 Метод за многокомпонентен анализ чрез GC-MSMS, за количествено определяне на полициклични ароматни въглеводороди в какао.  | 
 [PAHC_01_A]  | 
| 
 Метод за многокомпонентен анализ, чрез LC-MSMS, за количественото определяне на кватернерни амониеви съединения в плодове, зеленчуци и зърнени култури  | 
 [QAC]  | 
| 
 Метод за многокомпонентен анализ чрез GC-MSMS, за количествено определянена 3-MCPD, 2-MCPD и глицидилови естери в растителни масла и мазнини.  | 
 [MCDP_01_A]  | 
| 
 Специфичен индивидуален метод за определяне на въглеводороди на минералнимасла, (MOSH/POSH/MOAH), по LC-GC-FID на основата на стандарт DIN/EN 16995, за зърнени и зърнени продукти, сухи плодове, масла и какао.  | 
 [MINO_01_A]  | 
Не се колебайте да се свържете с нас, ако е необходима допълнителна информация за изброените по-горе методи или за методи, които не са споменати изрично.
МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ
Пестициди
 Микотоксини
 Тежки метали
 Други замърсители
 Хранителни съставки
 Вирусология
 Микробиология
