Грубо около 25 на сто от производството на храни в света съдържа микотоксини, както е посочено от Организацията на ООН по прехрана и земеделие. Те могат да се появят в храни, които са изсушени, консервирани и транспортирани. Тъй като Primoris е специализирана в анализа на микотоксини, ние анализираме тези замърсители върху широка гама от продукти:
- Детски храни
 - Хляб
 - Зърнени продукти
 - Кафе и кафе на зърна
 - Сушени плодове
 - Плодови сокове (например ябълков сок)
 - Царевица
 - Мляко и млечни продукти
 - Ядки
 - Макаронени изделия (сухи)
 - Стафиди
 - Ориз
 - Подправки
 
МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ
Пестициди
 Микотоксини
 Тежки метали
 Други замърсители
 Хранителни съставки
 Вирусология
 Микробиология
